Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ohtana/Pajala FF Seniorlag Herrar

9 april 2012
14:30

Hedens IF

Referat: Ohtana/Aapua FF - Hedens IF

OAFF förlorar även den andra matchen i Assi-cupen. Denna gång är det Heden som blir för svåra och slutresultatet blir 0-2 (0-1).

Första halvlek inleds bra från OAFF och första kvarten är man det spelförande laget. Heden jobbar sig in i matchen och tar också ledningen i slutet på första halvlek. 0-1 i paus speglar matchen.

Andra halvlek blir det mer Heden och OA har svårt att få igång något vettigt anfallsspel. I slutminuten spikar Heden slutsiffrorna när man sätter en straffspark till 0-2.

OAFF går nu till spel om 5-6 plats och där är det Pol/Svanstein som står för motståndet.